Video og billeder fra foreningsarrangementet om det fysiske medieskab

Udgivet af Spiritismen Danmark

Til foreningsarrangementet om det “fysiske medieskab” søndag den 3. september 2017 var vi 40 medlemmer samlet for at blive klogere på, hvordan den åndelige kontakt i fysisk form foregår til os mennesker. Vi drøftede bl.a., hvad dette indebærer, hvordan det kan lade sig gøre, og hvorledes den åndelige fysiske kontakt kan høres, ses og mærkes.

Til bedre at få begreb om og forstå, hvordan det fysisk medieskab foregår i praksis, fik alle muligheden for at deltage i en fysisk prøveseance i et seancerum, som vi havde gjort klar på forhånd. Og vi må sige, at det blev en vellykket prøveseance, hvor den åndelige verden gjorde sig bemærket over for os – om end i det små, så var det bestemt på synlig og mærkbar vis! ❤️

Til et af foreningens tidligere arrangementer knyttede fire medlemmer kontakt til hinanden og blev enige om at starte en fysisk cirkel sammen. Denne fysiske cirkels medlemmer deltog også i søndags, hvor de fortalte os om deres erfaringer med dette medieskab i cirklens 1,5 års beståen. Vi fik at vide, hvad deres åndelige team har givet dem af råd og vejledning for at få udviklet medieskabet. Yderligere gav de os indblik i forskellige fænomener, som deres åndevenner frem til nu har beriget cirklen med.

Hvis du også har lyst til at starte en cirkel eller blive del af en eksisterende cirkel inden for det mentale og/eller fysiske medieskab, kan du benytte Facebook-gruppen ved navn “Find fysisk eller mental cirkel”. Er du ikke på Facebook, videreformidler vi i foreningen gerne kontakt. Du skriver blot til os herom.

Vi siger særligt tak til vores hjælpende venner på “den anden side”, og ikke mindst til de mange veloplagte, nysgerrige og spørgende medlemmer som med godt humør var med til at gøre dagen i Aktivhuset Olsbækkens vidunderlige omgivelser til en rigtig glædelig og lærerig dag.

Veloplagte, nysgerrige og engagerede medlemmer

Seancen skal til at begynde. Mediet, deltagerne og seanceredskaberne er på plads

Udpluk af cirkeldeltagerne i slutningen af prøveseancen

Kabinettet som det fysiske medie sidder i under en seance

Seancerummet hvor deltagerne er placeret foran kabinettet

Udviklingen og arbejdet med det fysiske medieskab drøftes

Medlemmer vidensdeler og netværker i pausen

Aktivhuset Olsbækkens pragtfulde strandgrund til at nyde i pauserne

Læs mere om det fysiske medieskab i disse bøger som bl.a. kan købes hos Forlaget Bogh & Bonne

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.