Videns- og erfaringsudvekslingsdag inden for mental og fysisk medieskab

Udgivet af Spiritismen Danmark

Næste foreningsarrangement er søndag, den 15. april kl. 10.00-13.00.

Det er glædeligt, at foreningen blomstrer, og at I medlemmer gerne vil hinanden. Når vi mødes til foreningsarrangementerne hersker der en stemning af glædelig gensyn og en stor længsel efter at forstå mere om den åndelige verden. Spørgsmål går bl.a. på, hvordan vi hver især samarbejder med ånder, hvilke øvelser og tiltag man kan foretage, hvad virker for jer/dig, og hvad virker for os/mig. Det er berigende at videns- og erfaringsudveksle, og I medlemmer efterspørger endnu mere tid hertil. Derfor har vi et særskilt foreningsarrangement herom – så denne dag er din dag…!

Det er her, at du blot skal møde op og byde ind med, hvad du har på hjertet (tilmelding er nødvendig, se nedenfor). Det er en god idé, at du på forhånd har gjort dig tanker om, hvad du gerne vil dele og have input til af de fremmødte medlemmer. Der er ingen grænser for, hvad vi kan drøfte og reflektere over inden for det mentale og fysiske medieskab på denne dag.

Arrangementet er både for dig, der allerede sidder i en cirkel eller som har lyst til at blive en del af én, samt for dig som interesserer sig for eller er nysgerrig på samarbejdet med den åndelige verden. Alle er velkomne uanset kendskabs- og erfaringsniveau.

Der er ingen fast dagsorden, og vi vil prøve at facilitere dialogerne så godt som muligt efter opdeling i emner. Yderligere er der tid og plads til at netværke og knytte bånd blandt jer deltagere. Vi skal nyde, at vi har tid og ro til at få talt sammen på kryds og tværs om de facetter af medieskabet, som vi hver især gerne vil vende og have nye perspektiver på. Rammerne er åbenhed, nysgerrighed, hjælp og støtte. Vi glæder os til at være sammen og mærke den gode energi i hinandens og vores kære ånders tilstedeværelse i de dejlige omgivelser i Aktivhuset Olsbækken.

PRAKTISK INFORMATION

Du skal være betalende medlem for at deltage (årskontingent kr. 120,-)

Dato: Søndag, den 15. april kl. 10.00-13.00. Dørene åbnes kl. 9.45.

Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve.


Forplejning: Evt. frokost medbringes selv. Vi sørger for the, kaffe og småkager.

Tilmelding: Via email (adressen finder du under “Kontakt” i hovedmenuen)

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.