Vi har alle en skytsånd

Udgivet af Spiritismen Danmark

– som passer på os i vores jordiske liv. Det er en aftale, der indgåes, inden vores inkarnation på Jorden finder sted. Dette var bl.a. ét blandt mange emner, vi talte om på vores sidste foreningsarrangement.
Sjovt nok er vi netop stødt på følgende information i en seancerapport fra en fysisk seance med mediet Einer Nielsen i 1938, hvor ånden Hans Rodan med direkte stemme siger:

“Godaften kære venner, Gud velsigne jer. Ja der er jo flere af jer, der ikkekender mig, og jeg vil derfor sige til dem, at jeg egentlig kom ind i kredsen her som skytsånd for en lille pige, som jeg havde været knyttet til i forrige inkarnation. Hun bad mig, da hun skulle inkarneres, om at følge hende, hvilket jeg også har gjort indtil for kort tid siden, da jeg fik andre opgaver. Min sidste inkarnation var under Stavnsbåndet, hvor jeg led meget, fordi jeg så al den uretfærdighed, der herskede dengang, og jeg oprørtes derover, og måtte ride træhesten flere gange. Men da jeg kom over på “den anden side”, så jeg hvor store fremskridt, jeg havde gjort igennem alle mine lidelser, så jeg blev så glad og lykkelig.

Ja så blev jeg skytsånd for Rigmor, som jeg vil bede dig om at hilse, og det er jeg på en måde endnu, fordi jeg forsøger at værne hende mod alt ondt, så godt som jeg kan. Ellers har jeg jo afgivet den gerning til min medhjælper, men overopsynet med hende har jeg stadig.”

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.