Uafhængig stemme (åndestemme)

Udgivet af Spiritismen Danmark


En sjældenhed er blevet fundet i private gemmer… Linket nedenfor fører til et uddrag af en optagelse fra ca. 1950 under en privat seance med Einer Nielsen som medium og Rigmor Lepper som cirkelleder.

Rigmor Lepper var nær ven af Einer Nielsen og stod for ledelsen af seancer med Einer gennem mange år. Det var også Rigmor, der sørgede for at få genoptrykt Einer Nielsens to bøger: Mellem mennesker og ånder og Vejen mellem himmel og jord.

Optagelsen vi hører er en seance for direkte stemme, og ånden der taler til kredsen er doktor Thorvald Thorson. Thorson var Einer Nielsen og H. E. Bonnes gamle ven, og han står omtalt adskillige steder i Nielsens og Bonnes bøger, bl.a. med tak for al hans opofrelse og store hjælp.

Sommerlandet, som omtales af ånden Thorson, er et af de åndelige planer, hvor lysere og gode ånder kommer til, når de som mennesker dør fra Jorden. I Sommerlandet bærer mange ånder den blå dragt. Den lyseblå dragt bæres af præsteskabet, den mørkeblå af den religiøse stand. De ånder der bærer den kornblå dragt bliver sjældent inkarneret på Jorden.

Denne bid af en optagelse fra en af Einer Nielsens seancer, viser hvor stor kærligheden kan være i åndeverdenen og hvordan de bistår os med hjælp i vores jordiske liv, når der er behov for det. Det fortæller os, at fred og en stærk tro giver os et lettere liv. Men samtidig bekræfter det vores allerede viden om, at ånderne ikke er omkring os hele tiden. Vi skal huske at leve og tage ansvar for vores liv her på Jorden.

Seancerne fra Einer Nielsens tid var altid prægede af oprigtighed, omsorg, kærlighed og hjælp. Sådan husker vi mediumskabet fra 1900 tallets storhedstid i spiritismens historie. Dengang var der tid til at udvikle mediumskabet. Alting gik slet ikke så stærkt eller utålmodigt. Cirkler kunne sidde i årevis og vente i tålmodighed og blot taknemmelighed. Udkommet kunne være stort. Og den som går ind til det fysiske mediumskabsarbejde med et rent hjerte, vil få det samme udbytte.
.

 

Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.