Teori åbner for mulig videnskabelig forklaring på det evige liv

Udgivet af Spiritismen Danmark

I den private fysiske cirkel (som har tilknytning til foreningen) blev en af deltagerne for nylig inspireret til at se DR’s fem dokumentarprogrammer “Livet efter efter livet”. Deltageren fandt dem særligt interessante, bl.a. fordi de folk, som havde haft nærdødsoplevelser, gengav så forskellige historier omkring deres nærdødsoplevelse.

Under fysiske seancer er der fra den åndelige verden tidligere blevet givet os mennesker viden om, at når man dør, kommer man som ånd til dét åndelige plan, som passer til dét udviklingstrin, hvortil man er nået – bl.a. på baggrund af sit netop afsluttede jordiske liv.

Seancedeltageren reflekterede over denne viden, og pludselig strejfede tanken hende, om man under en nærdødsoplevelse så vitterlig ser/bliver givet adgang til at se netop den sfære og det plan, hvor man hører til; altså hvor man ville komme til, hvis man døde nu (i stedet for “blot” en nærdødsoplevelse)?

Under en af vores ugentlige seancer spurgte deltageren ind til dette, og vi fik fra åndelig side bekræftet, at dette bl.a. er en af årsagerne til de forskellige beskrivelser af livet på den anden side (lys, mørke, velbehag, ubehag, genkendelige afdøde osv) under en nærdødsoplevelse!

Noget andet, som deltageren bed mærke i, var de forskellige videnskabsmænd, der havde hver deres udlæg af, hvorvidt man kan skrinlægge nærdødsoplevelser som værende vores fantasier, eller om der virkelig “er noget om snakken”.
Deltageren stillede spørgsmål til cirklens åndelige team, om kvantefysikeren har fat i noget af det rigtige; bl.a. hans beskrivelse af, at i den kvantefysiske verden kan bevidsthed optræde to steder på samme tid og stadig være forbundet, og derved at det er muligt at se sig selv oppefra i f.eks et genoplivningsforsøg?

Til disse spørgsmål blev der svaret klokkeklart “ja” – med tilføjelse at der er meget mere til disse forhold, som vi endnu ikke har begreb om…

Det kunne så være ønskværdigt, at der med tiden kom mange flere svar på dette. Det kan vi jo kun bede til og håbe.

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.