Tak, tak, tak!

Udgivet af Spiritismen Danmark

Vi kunne ikke have forestillet os en bedre workshop i fysisk medieskab med pragtfulde medlemmer. Sikken et engagement, nysgerrighed og åbenhed I bidrog med i dag!  Foruden foredrag med Christina E. Frank og Jens C. E. Johansen, prøvede tre deltagere at sidde i kabinettet under en fysisk prøve-seance. Og de kunne lide det. Det samme kunne vores åndevenner, som var fuldt repræsenteret.

Som noget nyt lavede vi også en prøve-bordseance med fire borde samtidig. Vores åndevenner rystede i alle borde og fik flyttet på to af dem. Men vigtigst af alt lærte vi om byggestenene og formålet med hvorfor vi arbejder med fysisk medieskab gennem lys, kærlighed og med et rent hjerte i arbejdet hen imod forhåbentlig en dag at mødes med vores kære afdøde og idet give os bevis for åndens overlevelse af den fysiske død.
Under prøve-seancerne fik vi mærket vores åndevenners fysiske tilstedeværelse, sammenblandingen af de to verdeners vibrationer, og hvad det kræver af engagement og disciplin for at sidde i en fysisk cirkel.

Det var glædeligt at se, hvordan I medlemmer netværkede og udvekslede kontaktoplysninger mhp. videre dialog og evt. samarbejde
i egne cirkler.

Meget er blevet lært og erfaret – både for nybegynderne såvel som de mere erfarne. Læring og udvikling stopper aldrig, og vi skal lære at kravle, før vi kan gå.

Fysisk medieskab spiritismen.DK Olsbækken 28 januar 2015-3 Fysisk medieskab spiritismen.DK Olsbækken 28 januar 2015-2 Fysisk medieskab spiritismen.DK Olsbækken 28 januar 2015-4 Fysisk medieskab spiritismen.DK Olsbækken 28 januar 2015

Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.