15. september – ÅNDERNE MALER GENNEM MEDIET FLORENCIO ANTON

Udgivet af Spiritismen Danmark

Det brasilianske kunstmalermedie Florencio Anton og hans hjælpere kommer for fjerde gang til Spiritismen Danmark i Aktivhuset Olsbækken, søndag, den 15. september, kl. 14 til ca. 18.

Når Florencio går i trance, tager afdøde malere kontrol over ham og udfører deres kunstværker med oliemaling. De tre tidligere år, da ånderne malede gennem Florencio i Olsbækken, blev der for øjnene af alle fremmødte medlemmer malet 10-12 komplette værker på ca. 2,5 time! Nogle af de afdøde malere, der har malet gennem mediet, har været Matisse, Picasso, danske Anna Ancher, Toulouse Lautrec, van Gogh m.fl.

At være med til en sådan seance, og se hvordan ånderne maler gennem mediet Florencio i et højt tempo og i en vidunderlige stemning, er en helt særlig oplevelse. Seancen er rolig, behagelig og foregår i lys med musik til. Din deltagelse kræver kun et positivt og åbent sind, og så skal du ellers blot nyde oplevelsen, selskabet mellem åndeverdenen og den jordiske verden.

Når seancen er forbi, og vi har afholdt en pause,  bliver malerierne udloddet til alle interesserede deltagere. Prisen for malerierne er mellem 1.000 og 1.500 kr. alt efter størrelse. Overskuddet fra salget af malerierne går til at drive den sociale institution Comunidade M. de Nazaré i Brasilien. Florencio og hans assistenter arbejder frivilligt, hvilket vil sige, at ingen af dem tager honorar for den tid, der bliver brugt på dette arbejde.

 

TILMELDING OG PRAKTISKE INFORMATIONER

Du tilmelder dig via foreningens NemTilmeld – klik her. Vi åbner for tilmelding lørdag den 29. juni 2019 kl. 12.

Arrangementet afholdes sammen med Spiritismens Trossamfund. I alt er der 60 pladser. Spiritismen Danmark udbyder 42 pladser, og Spiritismens Trossamfund udbyder 18 pladser.

Arrangementet er kun for betalende medlemmer. Det vil sige, at du skal have betalt kontingent for 2019. Vil du have en ledsager med, som ikke er medlem endnu, skal vedkommende også melde sig ind i foreningen (det gøres her) og tilmelde sig arrangementet på samme måde som du.

Dato: Søndag, den 15. september, kl. 14 til ca. 17.30.

Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve

Forplejning: Vi sørger for the, kaffe, vand og snacks.

Vi glæder os rigtig meget til at se dig til en spændende seance sammen!

(Få mere viden om Florencio Anton og hans arbejde her)

Nogle af malerierne fra de sidste års seancer: