Spiritismen Danmark lukker ned d.d., den 21. november 2020

Udgivet af Spiritismen Danmark

Bestyrelsen i Spiritismen Danmark har besluttet at opløse Spiritismen Danmark fra d. d., og herved nedlukker vi for alle dets aktiviteter. Selve nedlukningen sker på denne generalforsamling den 21. november 2020 med fuld skriftlig opbakning fra alle dets medlemmer.

Dette nedlukningstiltag skyldes udelukkende positive forandringer og vækstmæssige forhold, idet stifterne af Spiritismen Danmark oplever stigende engagement, medlemstal og aktivitetsniveau i Spiritismens Trossamfund, som er i hastig udvikling. Spiritismen Danmark og Spiritismens Trossamfund er IKKE det samme.

Spiritismen Danmark er som sagt en frivillig forening. Spiritismens Trossamfund er et anerkendt trossamfund af Kirkeministeriet, som gør det muligt at foretage spiritistiske vielser med borgerlig gyldighed, begravelser/bisættelser og dåb/navngivning. Du kan i stedet være medlem i trossamfundet!

Hjertelig TAK for alle de mange gode år, som vi har haft sammen i Spiritismen Danmark.

– Tænk, at foreningen blev stiftet den 6. december 2012…

– Tænk, at vi virkelig har eksisteret i 8 år…!!!

– Tænk, at vi har afholdt ca. 50 foreningsarrangementer i årenes løb…

– Tænk på alt dét virkelige gode og berigende, som vi har oplevet og nået sammen i næsten et helt årti i takt med spiritismens opblomstring.

– Tænk, på alle de nye relationer, der er blevet skabt, og alle de cirkler, som er blevet etableret…

Ja, der er virkelig MEGET godt og glædeligt at mindes… Men, det stopper bestemt ikke her, da vores fællesskab blot fortsætter i et allerede velfungerende setup i Spiritismens Trossamfund.

Vi FEJRER derfor denne dag med champagne…

Vi fortsætter alle vores aktiviteter i Spiritismens Trossamfund, og vi håber, at du (fortsat) vil være medlem her.

Det vil sige, at der i Spiritismens Trossamfund stadigvæk vil afholdes ca. 6 arrangementer i det nye år, som afholdes i Aktivhuset Olsbækken i Greve. Derudover vil der ligeledes afholdes flere landsdækkende arrangementer i Spiritismens Trossamfund, eftersom efterspørgslen er stigende.

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.