Hvad sker der, i det øjeblik vi dør?

Udgivet af Spiritismen Danmark

Efter at Daniel Åsbrink døde, og dermed var tilbage i den åndelige verden, fortalte han gennem automatskrift (kommunikationsform inden for fysisk medieskab) om dødsøjeblikket:
“Jeg var blevet meget syg og sengeliggende. En strålende forårsdag stod der pludselig en høj lys skikkelse ved min seng og bad mig om at følge med. Min sidste tanke gik på på mit jordiske arbejde, som jeg så uventet måtte efterlade ufuldendt. Men skikkelsen skar lynhurtigt Livstråden (energi-forbindelsen mellem jordisk krop og åndelig krop) over, og til min ubeskrivelige forundring gjorde mit indre tænkende og følende. Jeg blev stille og sikkert fri af min krop, og blev herefter omfavnet af en høj og usædvanlig lys og skøn skikkelse. Der var min skytsånd, som havde fulgt mig og ledet mig i mit jordiske liv”.

Kategorier: Indlæg

1 Kommentar

hannadea · 28. marts 2016 kl. 16:53

smukt

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.