En så vidunderlig åndelig kontakt og trøst…

Udgivet af Spiritismen Danmark

Kan du huske Daniel kirken i København, som engang var et skønt samlingssted for åndeligt interesserede?
Dengang mediet Einer Nielsen levede og stillede sine evner til rådighed i kirken, kom ånden, Ditte, en aften igennem via trancetale og sagde til sin fremmødte far og søster: “Jeg er Ditte, og jeg kommer med en hilsen til jer, kære far og søster. Det er mig en glæde at se, at i tager del i arbejdet her i kirken, så alt kan blive så smukt og godt som muligt.
Jeg har mit arbejde langt borte herfra, så det er sjældent at jeg kommer til Jorden, men jeg kender dine tanker, kære søster: “Gid alt var forbi” – men hvorfor skulle alt dog være forbi? Du har jo et arbejde at gøre på Jorden for at styrke din sjæl, så den engang kan gå ind i et hjem, større og smukkere.
Mit arbejde på Jorden var ikke ret langt, men jeg gik ind til Sommerlandets (et åndeligt plan, red.) glæder. Gud er god og kærlig. Jeg fik lov til at stå hos vores elskede mor, som kom hjem og trøstede hende. Hun er nu i Sommerlandets lys og glæde.
Ja, mine elskede venner, dig søster og dig far og Lis sender jeg en rigtig kærlig hilsen, og jeg ville ønske, at jeg kunne give meget mere til jer, end jeg gør, men I har skytsånden. Denne kan I stole på; trofast er han hos jer. Fra mit dejlige land, sender jeg en hilsen ind i din sjæl, far og søster, at I må mærke, at tonen fra himlen ikke er død, men lever, og bliver endnu mere levende den dag, når Gud lægger hånd på jer og fører jer hjem.
Gud velsigne hele menigheden og hjælpe jer, så I må nå frem til det, I så gerne vil”.

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.