Resultatet af undersøgelsen vedr. effekten af den åndelige healingskirurgi

Udgivet af Spiritismen Danmark

Vi har lavet en undersøgelse af effekten af den åndelige healingskirurgi hos de medlemmer, som modtog behandling den 28. maj 2017 af det brasilianske medie Roberto Barbosa.

Ca. 65% af de adspurgte medlemmer til arrangementet har besvaret undersøgelsen.

Spørgsmål 1:
Hvordan oplevede du selve behandlingen på dagen?

16 svarede: Jeg kunne mærke “noget” foregå.
16 svarede: Jeg kunne ikke mærke “noget” foregå
8 svarede: Jeg mærkede tydeligt healingen/behandlingen
3 svarede: Andet

Spørgsmål 2:
Hvad blev du behandlet for?
36 svarede: Fysiske skavanker/udfordringer
8 svarede:  Psykiske problemer/udfordringer
1 svarede:  Energimæssigt
4 svarede: Andet

Spørgsmål 3:
Fulgte du de efterfølgende anvisninger kostmæssigt (ingen oksekød/svinekød, ingen alkohol, rygning m.v.)?
20 svarede: Ja
1 svarede: Nej
18 svarede: Til dels
4 svarede: Andet

Spørgsmål 4:
Fulgte du de efterfølgende fire torsdagsbesøg/behandlinger af de åndelige læger?
4 svarede: Jeg fulgte én behandling (stillede vand frem, slappede af fra kl. 22.50, ingen alkohol mm)
6 svarede: Jeg fulgte to behandlinger
17 svarede: Jeg fulgte tre behandlinger
8 svarede: Jeg fulgte alle fire behandlinger
9 svarede: Andet

Spørgsmål 5
Hvad har behandlingsforløbet haft af virkning og resultat hos dig?

Kommentarer:

1) Jeg kunne se langt uden briller samme dag, men det gik langsomt tilbage de efterfølgende dage. Min ryg er stadig bedre.

2) En ud af 3 gener/ sygdomme – er tilsyneladende “forsvundet” dvs den er ikke vendt tilbage siden behandlingen. Hvilke jeg fik en melding om efter 2nd behandling/ torsdagsbesøg ) Og de allergier som jeg blev bedt om at nævne før behandlingen- har ikke været der siden behandlingen.

3) Følelesforstyrelser i højre fod forsvandt.

4) Mit kolosterol tal er faldet markant fra 12 til normalt 3.

5) Kun haft to korte “tilbagefald” med tarmen – X’er fingre for, at det holder sådan 🙂 Vedr. øjne:Har mærket, at der har været “arbejdet”; men det var generende. Er næsten ved at være tilbage i gammel tilstand.

6) Indtil videre god virkning, har dog ikke prøvet at træne endnu.

7) Jeg havde det bedre i min ryg en uge, men det påvirkede ikke min tinnitus til det bedre og min ryg er tilbage i “skrøbelig”tilstand.

8) Mærkede ingen mærkbar forandring af det fysiske, men er desværre blevet forværret. Håbede virkelig på bare en lille forbedring.

9) Fysisk, har jeg mærket gamle smerter dukke op igen. De er nu væk igen. Jeg har også haft smerter i maven, haft menustrationssmerter uden at have menustration, og jeg har haft influenza symptomer hver fredag efter healings torsdagene.

10) Især de første dage efter var det helt fantastisk, men effekten forsvandt stille og roligt.

11) Efter hvert besøg de 4 torsdage kunne jeg mærke de kom, fik en dejlig varme i kroppen og kunne mærke healingen og faldt i en dyb søvn og vågnede først om morgenen og var dejlig afslappet. Har været til CT-scanning af mit hjerte og har lidt begyndende åreforkalkning i kranspulsåren. Da jeg ikke har fået foretaget denne scanning tidligere, er det svært at sige om behandlingen har haft indflydelse på det.

12) Blev behandlet for smerter ved håndled og protrusion/diskossmerter i lænden. Håndledssmerterne forsvandt så at sige med det samme og virkningen har holdt med undtagelse af dagen efter 4. torsdag! Nu er de væk igen. Lænde/diskos-smerterne forsvandt i det store hele også med det samme. De 3 efterfølgende torsdage kunne jeg mærke, at der skete noget i lænden. Som om der blev holdt en hånd på stedet med smerterne. Faldt også hurtigt i søvn de pågældende torsdage. Plastrene sad på i 3 uger. Har kunnet spille golf og gå ture uden at kunne mærke lændesmerter, men efter en 7km gåtur 30/6 kan jeg “mærke” ryggen igen, hvilket bevirker at det “snurre” i mit venstre ben.

13) Jeg har ikke kunne se eller mærke noget resultat endnu.

14) Jeg er tæt på at være helt helbredt, trods det, at jeg kun delvist har fulgt anvisningerne for efterbehandling og de fire konsultationer. Min skade var ellers af en karakter, der næsten altid kræver mange måneders pause og behandling, ofte operativt indgreb. Forbløffende. Har haft tilsvarende skader før, da gik jeg med krykker i flere måneder, her haltede jeg nogle uger og nu går jeg og træner jeg næsten uden gener. Det synes jeg er bemærkelsesværdigt. Jeg er taknemmelig for det, skal jeg lige tilføje.

15) Ingen smerter i lænden mere, og helt klart en ændring ifm min maveoperation hvor ønsket var at tabe sig. Jeg bliver hurtigere mæt og har tabt mig.

16) Jeg har desværre haft mere migræne end normalt, kunne mærke at de åndelige hjælpere var der om torsdagen. Jeg er klar til at komme igen til efteråret 🙂

Du kan læse mere om denne dag på foreningens hjemmeside her

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.