Volf lydterapi og ordblindhed

Udgivet af Spiritismen Danmark

NYE informationer vedrørende Volfs lydterapi og ordblindhed

I december 2018 satte vi en efterlysning igang på vegne af en person, der havde henvendt sig til foreningen. Gennem foreningen “Spiritisterne” (som vi desværre ikke selv kender til) blev vedkommende behandlet for sin ordblindhed ved at lytte til forskellige bestemte lyde. Det foregik hos et ægtepar. 

Vedkommende bliver ofte spurgt af andre ordblinde, hvad metoden hed og hvem ægteparret var. Og det er hvad denne efterlysning gik/går ud på! 

 Nu har vi modtaget en henvendelse – et svar – fra et medlem af vores forening, der skriver følgende:

Min yngste søn og hans far er blevet behandlet med lydterapi efter Volf metoden.

Det er mange år siden, men så vidt jeg husker, var de til en eller flere samtaler/møder og fik derefter nogle lydbånd med hjem, som de skulle høre jævnligt.

Metoden hedder Volfs lydterapi.

Som sagt er det mange år siden, og sønnen kan af gode grunde, (han gik i 2. klasse) slet ikke huske, om det hjalp ham. Efter min vurdering var det Volfs lydterapi der hjalp, men jeg kan ikke være sikker, da skolen samtidig satte ind med  læsetræning/ekstra undervisning. Men han læser/skriver i dag, på samme niveau som alle andre.

Min mand har udover Volfs lydterapi, også gået til andre behandlinger. Han kan ikke huske, hvilke af behandlingerne der har hjulpet ham. Det er også lidt svært, da resultaterne, ofte først viser sig et godt stykke tid efter. Han har stadig lidt problemer med stavningen, men slet ikke i samme udstrækning. Og vigtigst af alt, han frygter ikke mere situationer, hvor han skal læse, eller udfylde skemaer osv. i offentlige rum.

Jeg har set, hvor svært det er, når man er ordblind, så synes lige jeg ville skrive det til jer, så andre kan få glæde af det.

Vi siger MANGE TAK til dig, som har henvendt sig med nye og nyttige oplysninger vedr. behandlingsmetoder. 

Skulle du læse med og kende til metoden og har erfaringer, eller kender til andre, der har haft erfaringer og heldig med denne Volf lysterapi, så hører vi meget gerne var dig!

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.