Om foreningen

Spiritismen DK er en frivllig forening, drevet af frivillige, ulønnede, engagerede og nysgerrige spiritister. Oprindelig hed foreningen Spiritismens Fællesskab, stiftet 6. december 2012. Pr. 1. januar 2014 skiftede foreningen navn til Spiritismen DK, som følge af bl.a. nye vedtægter, ny bestyrelse og et nyoprettet Råd.

I dag drives foreningen af:
Bestyrelsen: Formand, Jens (Jenner) C. E. Johansen. Næstformand, Christina Elin Cristia Frank. Sekretær, Vibeke Kasandra Dam.
Rådet: Sanne, Selma, Torben
(Rådet bistår bestyrelsen med forslag til nye tiltag og idéer og supplerer bestyrelsen med hjælp)
Regnskabsmand/kasserer: Jesper

Bankoplysninger: Danske Bank, reg. 1551 – konto 11228798

Spiritismen DK har hjemsted i Greve kommune.

Vores arrangementer afholder vi i det historiske og meget smukke “Aktivhuset Olsbækken” i Greve, som spiritisten H. E. Bonne i 1912 fik bygget som sommerbolig. I dag ejes Olsbækken af Greve Kommune og fungerer som samlingssted for mange foreninger.

Spiritismen DK Christina Vibeke Jens

Bestyrelsen: Christina, Vibeke, Jens

Vores værdier
I Spiritismen DK er der plads til alle uanset erfaring, vidensniveau og udviklingstrin. Folks opfattelser, holdninger og syn på sager kan være forskellige, og det bestræber vi os på, at der skal være plads til i foreningen. Vi holder en pæn tone samt respekt for og i omgangen med hinanden.

Vores arbejde består dertil i at afholde arrangementer med forskelligt spiritistisk/åndeligt indhold, der undersøger og skaber en tættere forbindelse til til den åndelige verden med oplysning, kærlighed og velvilje.

Comments are closed.