Når ånder vil bevise at den åndelige verden er intelligent

Udgivet af Spiritismen Danmark

Hvad kan ånder også lave af fysiske fænomener for mennesker for at få dem til at tro på, at åndeverdenen er virkelig og intelligent? Bl.a. kan de få “materie til at passere gennem materie”.
Under en bordseance med mediet Elizabeth d’Espérance havde deltagerne lagt nogle manchetknapper på bordet – i en belysning kraftig nok til at kunne se, hvad der foregik.
Pludselig er manchetknapperne væk! Deltagerne spørger de tilstedeværende ånder, hvor de er, og gennem bordet bliver der svaret: “De ligger i en urtepotte i et af værelserne ved siden af (døren var aflåst)”.

 

ModelbilledeDeltagerne går ind i værelset, kigger på alle urtepotter, under blade m.m. men nej, manchetknapperne er der ikke. Måske ånderne bare var ude på at drive gæk med dem…

Deltagerne vender tilbage til bordet og siger til ånderne, at det ikke passer; de er der ikke! En af ånderne svarer igen via bordet: “I har kun set på urtepotterne – ikke i dem!”, og herefter får deltagerne at vide, hvilken urtepotte de skal kigge ordentlig efter i.

Efter at de med besvær fik jordklumpen ud af potten i det tilstødende værelse, fandt de de savnede manchetknapper skinnende mellem plantens rødder!

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.