Min styrke kommer fra et spirituelt livssyn

Udgivet af Spiritismen Danmark

VIGTIGT: Foreningen forholder sig ikke til det politiske og konkrete i denne sag, men synes, at denne artikel fra Weekendavisen er værd at dele med hensyn til den spirituelle vinkel:

“Min styrke kommer fra et spirituelt livssyn, som jeg har haft lige siden barndommen. Jeg har læst mange bøger om teosofi og betragter mig selv som en lille del af noget meget større. Jeg er optaget af det smukke ved kærligheden. Af det at ville hinanden. Jeg har en idé om, at jeg har en vidende sjæl, som er meget klogere, end jeg er som menneske. Selvom jeg og alle andre mennesker er fulde af skyggesider, findes det guddommelige inde i mig selv og i alle andre. Men jeg taler ikke om det guddommelige i religiøs forstand. Jeg bryder mig ikke om bedrevidende moralprædiken eller om at blive sat i bås. Jeg tror derimod på, at der findes en lille smule sandhed i hvert eneste menneskes opfattelse af, hvad sandheden er. Det er den spiritualitet, jeg har været drevet af i hele mit liv, og som jeg også bruger i mit politiske arbejde. Jeg sanser andre mennesker meget stærkt”. Citat: Rikke Karlsson, artikel i Weekendavisen # 45 11., den 13. nov. 2016.

rikke-karlsson

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.