Ihærdig indsats med afdødekontakt, clairvoyance og psykometri

Udgivet af Spiritismen Danmark

I dag oplevede vi en særlig lys og intens åndelig energi, hvilket skyldes 30 passionerede og engagerede medlemmers deltagelse i foreningsarrangementet i mental medieskab – som var støttet op af masser af lyse ånders tilstedeværelse.

Vi startede med den vanlige guidede meditation, som gik over i et guidet møde sin åndelige vejleder. Det var særligt at opleve den intense energi og ikke mindst mødet med sin åndelige vejleder, som størstedelen af medlemmerne fik mulighed for at opleve. Det var formanden mediet Jens Johansen der stod for denne øvelse.

Herefter delte vi os op i tre arbejdsgrupper, hvori vi arbejdede med afdødekontakt, clairvoyance og psykometri. Det var Lene Hurup, der fra jordisk side vejledte medlemmerne i afdødekontakt. Sanne Henriksen vejledte i clairvoyance-øvelser, og Dion Licht Jensen forestod psykometri-øvelserne. Tusinde tak for jeres store og frivillige indsats! ?

Vi er meget taknemmelige og priser os lykkelige for, at disse kærlige møder mellem ånder og mennesker fandt sted i dag ??

TAK til alle deltagere i dag – både fra jordisk og åndelig side for en berigende og lærerig dag.

Afdødekontakt
Clairvoyanceøvelser
Afdødekontakt
Psykometriøvelser
Aktivhuset Olsbækken er en lise for sjælen…
Clairvoyanceøvelser
Psykometriøvelser
Mental medieskab workshop 2019 Spiritismen Danmark_1
Afdødekontakt
Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.