Mediumistisk malerkunst med Florencio Anton og afdøde malere

Udgivet af Spiritismen Danmark

Det var en helt vidunderlig, smuk og tankevækkende aften i går til foreningsarrangementet i Olsbækken i selskab med den brasilianske maler, Florencio Anton, og den åndelige verden! Atmosfæren var i top og medlemmerne var nysgerrige og bidrog med en udpræget kraft, der var med til at de afdøde malere kunne skabe særlige og udtryksfyldte billeder.

Denne aften blev det til 10 komplette værker malet på ca. 2 timer foran en deltagerskare på 50 personer.

Helt specielt var det, at den afdøde maler, Anna Ancher (1859-1935), for første gang nogensinde kom igennem og malede et virkelig smukt maleri gennem Florencio. Andre afdøde malere, hvor det har været længe siden at de kom igennem, malede også denne aften de smukkeste værker.

Det er så glædeligt, at alle værker blev solgt omgående til meget lykkelige ejermænd og kvinder, fordi overskuddet går jo til fattige og socialt udsatte i Brasilien.

Nyd billederne (klik dig ind og læs teksten dertil),  så får du forhåbentlig en idé om og en følelse af, hvor specielt mediumistisk malerkunst kan være.

Et stort og hjerteligt tak til hele det brasilianske, danske og åndelige team for jeres indsats!!

De sidste 25 år har Florencio Anton i sammen med afdøde malere malet ca. 30.000 værker – vel og mærket forskellige værker, i de mange forskellige stilarter.

“Døden er blot en overgang til det åndelige liv, der venter os… og hvorfra det er muligt at komme igennem til menneskene på Jorden og give et lille bevis for livets fortsatte eksistens.”

 

Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.