År 2014

Søndag den 16. november, kl. 11.00-14.30

Tema: Afdødekontakt og clairvoyance; Medlemmer træner deres evner over for hinanden/for de øvrige deltagere

Vi håber, at du har tid og lyst til at være med til at runde året af på en god og givende måde. Vi har nemlig brug for DIG til at være med til at skabe indholdet. Vi har fået en god idé til dette arrangement, som vi håber, at du har lyst til at støtte op om og prøve kræfter med.

Vi søger medlemmer, som frivilligt ønsker at udøve gratis afdødekontakt og/eller clairvoyance i et åbent forum eller i mindre grupper overfor andre medlemmer der deltager på dagen.

Er du frisk på at stille dig op og stille dig til rådighed for den åndelige verden og skabe glæde blandt vores medlemmer?

Det håber vi, at du har. Har dette vækket din interesse og nysgerrighed, så skriv en mail til os, og vi tager en snak om det. Du deltager i det omfang, som du har lyst til, og du bestemmer selv setup’et. Rammerne er uformelle, lærerige og hyggelige – til glæde for de medlemmer, som får fornøjelse af dig.

Formålet er, at du har mulighed for at træne dine evner inden for afdødekontakt og clairvoyance i trygge og tillidsfulde rammer uanset dit niveau. Vi sørger for, at de rette betingelser er til stede, så du kan øve dig i ro og mag overfor de andre medlemmer, som bliver informeret om dit niveau og ønsker.

Vi håber, at du har lyst til at deltage og dele ud af dine kundskaber i samarbejde med den åndelige verden. Det er altid dejligt og berigende for modtagerne at få overleveret beskeder og hilsener fra sine venner, kære og slægtningen i den åndelige verden.

Arrangementet er både for dig, som er nysgerrig og ønsker at være modtagende, såvel som for dig, som ønsker at udvikle og afprøve dine evner. Og så er arrangementet for alle uanset erfaringsniveau og kendskab!

Praktiske oplysninger:

Tid: Generalforsamling kl. 08.30 (dørene åbnes kl. 8.15)
Afdødekontakt/clairvoyance kl. 11.00-14.30 (dørene åbnes kl. 10.30).

Medlemmer er velkomne til at deltage i begge dele eller vælge at deltage i én af delene.

Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve (Hundige station er tættest på. Gratis parkering ved alleen op til huset).

Tilmelding: Skriv til foreningens e-mail.

Arrangementet er gratis for medlemmer. Hvis du ikke medlem, kan du melde dig ind i foreningen her.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen til årets sidste arrangement.

 


Søndag den 24. august

Tema: “Din udviklingsvej”
Kom og find frem til den rette cirkel for dig
og bliv inspireret omkring, hvordan man kan udvikle sin nuværende cirkel.

.
Arrangementet er for alle uanset erfaringsniveau og kendskab.
Dagen består af to moduler. Du vælger selv, om du vil deltage på kun ét eller begge moduler.

Modul 1: Fokus på mental medieskab, fra kl. 09.00-11.30
Modul 2: Fokus på fysisk medieskab, fra kl. 12.00-14.30

På begge moduler drøfter og gennemgår vi:
– Hvad din interesse er inden for det åndelige medieskab
– Hvordan og på hvilke måder man kan samarbejde med den åndelige verden gennem cirkelarbejdet
– Hvordan man kommer godt i gang med åndelige medieskab – enten i en cirkel og/eller via selvstudie
– Ekstra opmærksomhedpunkter/sikkerhed inden for medieskabet
– Hvem man kan samarbejde og sparre med undervejs

Vi har pause og spiser frokost fra kl. 11.30-12.00. Medbring selv madpakke. Vi serverer kaffe, the og lidt kage.

Vi faciliterer dagen ved at sætte rammerne, og vi bidrager med oplæg til ovenstående punkter. Atmosfæren er uformel, imødekommende og lærerig. Fokus er på dig/jer mht. jeres åndelige interesser, og hvordan vi kan hjælpe dig og hinanden videre i vores spiritistiske udvikling.

Praktiske oplysninger:
Tid: Kl. 9.00-14.30. Dørene åbnes kl. 8.45.

Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve (Hundige station er tættest på. Gratis parkering ved alleen op til huset).  http://map.krak.dk/?index=yp&id=67437177&query=

Tilmelding: Skriv til foreningens e-mail.

Arrangementet er gratis for medlemmer. Hvis du ikke medlem, men ønsker at deltage på dagen, bliver du blot meldt ind, når du ankommer, ved at betale årskontingentet på kr. 50,- kontant.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen og sammen have en inspirerende og lærerig dag.


Søndag, den 4. maj kl. 10.30-16.00

Workshop i mental medieskab

Alle kan lære at arbejde med den åndelige verden. Dette kræver nysgerrig, engagement og øvelse. Disse emner er i fokus på denne workshop, hvor vi i praksis vil øve os på at lære og forbedre vores samarbejde med den åndelige verden på mentalt plan.

Arrangementet er både for dig, som ingen erfaring eller kendskab har, og for dig som har erfaring. De praktiske øvelser vil foregå som studiegrupper, hvor der er fokus på dig og din udvikling. Er du nysgerrig efter, hvilke evner du har og hvordan du kommer godt igang, og/eller ønsker du at blive inspireret og få input til dit videre samarbejde med den åndelige verden, er denne workshop netop noget for dig!

Efter en kort velkomst forklarer vi, hvad mentale evner er, hvilke former der findes, hvilke måder og metoder du kan benytte dig af, og i hvilken grad du har disse forskellige evner.

Herefter gennemgår vi, ved hjælp af praktisk øvelse, hvorledes man åbner sig for den åndelige verden og lukker ned igen.

Og så er vi klar til at gå i gang! Vi deler os ud fire studiegrupper, hvor du i prakis skal forsøge at arbejde med dine evner og den åndelige verden.

Studiegrupperne bliver af en halv times varighed. Du får mulighed for at “rotere” mellem studiegrupperne og prøve fire forskellige former af:

Studiegruppe 1: Lær din åndelige vejleder at kende/sådan kommer du i kontakt med din åndelige vejleder
Studiegruppe 2: Prøv kræfter med clairvoyance (klarsyn, klarhørelse, klarfølelse)
Studiegruppe 3: Afdødekontakt
Studiegruppe 4: Psykometri (kontakt via ting og genstande)

Slutteligt samles vi igen og gennemgår forskellige mentale øvelser, samt hvordan du kan arbejde videre med mentalt medieskab/og eller clairvoyance – enten for dig selv eller i en cirkel.

Såfremt du har erfaring, opfordrer vi til, at du op til arrangementet gør dig tanker omkring, hvilke mentale øvelser du har erfaring med, således at vi kan vidensdele og sparre med hinanden.

Denne lærerige workshop er gratis og kun for foreningens medlemmer. Da vi afsætter ca. 20 pladser, vil det være efter først-til-mølle princippet. Det begrænsede antal pladser er for at skabe intimitet og et godt læringsmiljø.

Ønsker du at deltage, men er du endnu ikke medlem, skal du først melde dig ind i foreningen.

Tilmeld dig workshoppen ved at sende os en mail. OBS: Tilmelding er bindende fra den 1. maj!

Adresse: Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve.

 


Søndag den 9. marts

Workshop i fysisk medieskab

Fysisk medieskab er hele afsættet for spiritismens eksistens! Gennem det fysiske medieskab får vi givet muligheden for at komme i direkte fysisk kontakt med vores kære afdøde og højtudviklede ånder, fra hvem vi kan lære om livet på den “anden side”, og om hvorfor vi er her på jorden, hvad døden indebærer, m.m.

Workshoppen har også fokus på, hvad det indebærer at arbejde frivillig med fysisk medieskab, hvordan man kommer i gang, “succes-kriterier”, faldgruber, redskaber m.v.

Vi viser og afspiller forskellige opnåede resultater, fysiske fænomener og forsøg udført gennem tiden fra danske og udenlandske fysiske medier, forskere og selvfølgelig af ånderne…

Vi opsætter også en prøve-seance, så du får at se og får bedre begreb om, hvordan en seance kan foregå og hvad der skal til (prøve-seancen er ikke en “fuldbyrdet” seance).

Underviserne er Jens C. E. Johansen og Christina E. Frank, der henholdvis er fysisk medie og cirkelleder i den Københavnske cirkel “Enhedscirklen”. Vi har 4,5 års erfaring med fysisk medieskab, og vi vil give vores oplevelser, erfaringer og råd videre på workshoppen.

Kl. 10.00-15.30
Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve. Der er gratis parkering for dig med bil. (Det er nemt at komme til med offentlig transport).

Pris: Medlemmer gratis // Medlemmer kan tage op til 2 gæster med til 150,- pr. stk. (eller de kan melde sig ind i foreningen til 50 kr. for et år og komme gratis med).

 


 

Søndag den 26. januar

Vi inviterer til foredraget/workshoppen “Evigt liv efter død” kl. 11-15
Pris: Medlemmer gratis // Som medlem kan du tage max to gæster med til kr. 50,- pr. stk

Du bliver kort præsenteret for spiritismen og får et simpelt indblik i dens rejse til Danmark – og formålet i det hele taget med spiritismen. Du får enkel og spændende viden om Villa Olsbæk (i dag Aktivhuset Olsbækken), som spiritisten og forretningsmanden H. E. Bonne fik bygget. Stedet har bl.a. været brugt til fysiske seancer med medier som Elizabeth d’Esperance og Einer Nielsen.

Dertil gennemgår vi, hvad formålet er, og hvad kan man få ud af kontakt og samarbejde med ånder, samt hvilke former for åndelig kontakt der findes. Og bør man gå i gang med det? Må vi overhovedet forstyrre de døde? Hvem kan sætte sig i forbindelse med den åndelige verden, og hvordan kommer man i gang?

Til sidst kigger vi nærmere på myter og fakta omkring den åndelige verden kontra det jordiske liv.

Sted: Aktivhuset Olsbækken. Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve.
Tilmelding: dialog @ spiritismen . dk


 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.