Søskende foreninger

Da spiritismen var størst i Danmark (ca. 1900-1960) var der mange foreninger med tusinder af medlemmer, og det var en god tid for spiritisterne. Desværre gik det ikke altid godt. Nogle medlemmer forsøgte at angive andre foreninger. Der var uenigheder, strid og misundelse.

Alle de gamle spirtisters erfaringer forsøger vi at tage til os og undgå at lave de samme fejl. Derfor gør vi vores bedste for at samarbejde med andre ligesindede spiritistforeninger rundt om i landet – og gerne med det øvrige Norden.

Spirtismen Danmark har knyttet gode broer til foreningen Foreningen GEEAK, der holder til i Vanløse. Foreningen Spiritist, der holdt til på Amager, som vi også havde gode broer til, er desværre lukket i 2018.

Vi er glade for at have opbygget et “søskende-forhold” til begge foreninger, fordi det er solide foreninger, og også de gør en meget stor indsats for spiritismen. Forhåbentlig kommer flere foreninger til at bygge broer til hinanden. Selvom vi ikke tænker på samme måde og ser spiritismen på 100% samme måde, ser vi i den grad grund til at have gode relationer og samarbejde!

“Vi er forskellige – men vi kan stå under samme paraply”

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.