Hvem kan vi anbefale?

Anbefaling af åndelige medier, clairvoyante og healere:
Det at opsøge et medie, en clairvoyant eller en healer er en tillidssag, ligesom det er en tillidssag at finde den rigtige læge, tandlæge eller frisør, som passer til din personlighed.

Dermed, et medie, en clairvoyant og en healer, som eks. foreningen her synes at have gode erfaringer med/hørt godt om, kan vise sig at være forkert til at hjælpe dig med det, som du ønsker hjælp med.

Der findes naturligvis uærlige og bevidst snydende mennesker i alle brancher, såvel som heldigvis også det modsatte!, og lige netop derfor kan vi kun opfordre til, at de af vores medlemmer, som ønsker at opsøge et medie, clairvoyant eller healer, ser sig godt for. Opsøg vedkommende, du overvejer at konsultere. Tal med vedkommende og spørg grundigt ind til personens baggrund og evner. Dan dig dit eget indtryk af personen, før du beslutter dig. Spørg også til prisen, da den varierer rigtig meget.

Skoler og uddannelser: I Danmark findes der ingen anerkendt åndelig medie-, clairvoyant- eller healeruddannelse. Alle, som har lyst til at fungere som åndelig medie, clairvoyant eller healer kan i princippet åbne egen praksis, afholde kurser og workshops, eller oprette en skole, hvor man frit kan blive uddannet inden for de tre omtalte spiritistiske områder. Der er ingen anerkendte regler for, hvad indholdet i uddannelser skal bestå af.

Vi anbefaler, at man undersøger markedet og forhører sig grundigt. Spørg andre, der har gået på sådanne skoler!

spiritismen.DK afholder workshop og foredrag, hvor man kan prøver kræfter inden for de respektive spiritistiske felter (se under Aktiviteter/kalender), men vi driver ikke en skole/uddannelse.

Comments are closed.