Hvem kan vi anbefale?

Anbefaling af åndelige medier, clairvoyante og healere:
Der findes mange clairvoyante, medier og healere… Spiritismen DK kan ikke favorisere nogle frem for andre, eftersom vi ikke reelt kender til disse fagpersoners kunnen. Det vi kan anbefale er, at du i bund og grund selv at mærke efter, om det føles rigtigt at konsultere det pågældende medie, den clairvoyante eller healeren, som du kan finde frem til.

Der kan være store forskelle på priser, varighed, indhold og tilgang, så undersøg evt. også dette først. Og husk, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen – det kan gælde “begge veje”.

Til information kan vi oplyse, at pr. november 2018 har foreningens formand, mediet Jens Johansen, åbnet for konsultationer inden for det mentale medieskab. Jens formidler din åndelige vejleders råd og vejledning til dig ift., dér hvor du befinder dig nu. Din åndelige vejleder kan eksempelvis bringe klarhed over, hvorfor noget i dit liv sker eller er, som det er, og hvad der skal til for at bringe dig videre fremad mod det, som er til dit og din udviklings bedste. Læs mere og bestil tid på: www.mod-lyset.nu

 

Skoler og uddannelser: I Danmark findes der ingen anerkendt åndelig medie-, clairvoyant- eller healeruddannelse. Alle, som har lyst til at fungere som åndelig medie, clairvoyant eller healer kan i princippet åbne egen praksis, afholde kurser og workshops, eller oprette en skole, hvor man frit kan blive uddannet inden for de tre omtalte spiritistiske områder. Der er ingen anerkendte regler for, hvad indholdet i uddannelser skal bestå af.

Vi anbefaler, at man undersøger markedet og forhører sig grundigt. Spørg andre, der har gået på sådanne skoler!

Spiritismen DK afholder workshop og foredrag, hvor man kan prøver kræfter inden for de respektive spiritistiske felter (se under Aktiviteter/kalender), men vi driver ikke en skole/uddannelse.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.