Hjælp til afhjælpning af åndelig aktivitet søges hos kvinde i Næstved!

Udgivet af Spiritismen Danmark

Har du viden og erfaring med afhjælpning af åndelig aktivitet i en bolig, så er der inderligt brug for din hjælp!!

36 årig kvinde med 4 årig barn i Næstved flyttede ind i sit rækkehus i juni sidste år. Efter et par måneder begyndte åndelig aktivitet at ske. Det sidste halve år er den åndelige aktivitet eskaleret i form af berøringer i håret på kvinden; aflåst hoveddør der er blevet låset op gentagne gange, når kvinden er kommet hjem; kvalme og hovedpine idet hun er kommet hjem efter at havet været væk fra hjemmet; el-kedel der tændes af sig selv; radiator der bliver skruet helt op for; larm i stueetagen om natten, som om der er nogen, der går rundt.

åndelig aktivitet -1 åndelig aktivitet -2 åndelig aktivitet -3For tre måneder siden stødte et yderligere fænomen til (se billederne): Pludselig opståede hvide pletter på stuegulve, trapper, køkkenbord m.fl. Pletterne opstår om natten og kvinden opdager dem om morgenen. Dette fænomen opstår adskillige gange om ugen. Pletterne er lugt- og smagfri og er til at tørre væk. Men de kommer så igen.

Jordiske/menneskelige faktorer som at eks. det kunne være barnet, eller andre besøgende mennesker, der forårsager nogle af fænomenerne, er blivet helt udelukket.

Kvinden har fået råd andet sted fra og har forsøgt metoder som bøn, bede om lys åndelig hjælp, sige højt til ånden/ånderne at de generer hende m.v. Dette virker rent faktisk – men kun én dags tid og så vender generne tilbage.

Hvem har erfaring og kan og vil tilbyde sin hjælp til hende? Der er sandsynligvis tale om at skulle aflægge boligen og kvinden et besøg. Transportomkostninger og evt. anden omkostning i forbindelse hermed betales af kvinden.

Kontakt os på dialog @ spiritismen.dk.

Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.