Glædelig nyhed!

Udgivet af Spiritismen Danmark

Aktivhuset Olsbækken

Aktivhuset Olsbækken

Artikel fra Sydkysten, 29/12-2014: Efter en turbulent periode for det populære samlingspunkt Aktivhuset Olsbækken er der nu ro på. Politikere har taget salget af aktivitetshuset af dagsordenen og bestemt, at det skal bevares ordentligt. 710.000 kroner er sat af over to år til at renovere det markante bindingsværk ved Olsbæk Strandvej.

Rådgivningsfirmaet Gaihede, ingeniører og arkitekter, står for at lede renoveringsopgaven, og håndværkere fra entreprenøren CH Byg er allerede i fuld gang med at pudse murene.

Den daglige leder og Olsbækkens forsvarer nummer et, Søren Pirmo, er meget tilfreds med det nye tiltag fra kommunen.

– Olsbækken har omkring 800 brugere om ugen. Snesevis af foreninger er aktive her. Rigtig mange ældre borgere i Greve har stor glæde af at komme her, og det er det aktivhus i hele landet med den flotteste beliggenhed. Derfor kan vi kun glæde os over, at kommunen vælger at sætte bygningen i stand, siger Søren Pirmo.

Og istandsættelsen er tiltrængt. Den 102 årige gamle bygning, der er bygget og tegnet af jerngrosserer og grundopkøber Henrik Erhard Bonne til sin hustru Martha, er efterhånden godt slidt af tidens tand og den salte vind ved kysten.

Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.