Formål

Formålet med Spiritismen Danmark

Formålet med foreningen er at oplyse om spiritismen; dens indhold, filosofi, viden, undersøgelser og resultater.

Vi er nysgerrige og undersøgende. Vi ønsker at formidle informationer mellem mennesker og mellem ånder og mennesker. Vi ser ingen begrænsninger, men stiller os samtidig kritiske og undersøgende over for fortidig såvel som nutidig viden, resultater og tankegang.

Spiritismen Danmark eksisterer i dag bl.a. pga. datidens store spiritisme i Danmark og de mange åndelige medier, clairvoyante og spiritister, der gjorde en meget stor indsats for at udbrede kendskabet og undersøge vejene mellem “himmel og jord” – mellem os mennesker og den åndelige verden. Deres arbejde og resultater kombineret med nutidens samarbejde med den åndelige verden bl.a. gennem fysiske og mentale cirkler, er inspirationen til denne forenings eksistens.

Foreningen har som mål at stå til rådighed og tilbyde hjælp og støtte ulønnet for seriøse engagerede personer, der ønsker at påbegynde cirkelarbejde.

Spiritismen blomstrer, og vi vil gerne understøtte, at udviklingen vokser og gror ved at bidrage til, at vi sammen indgår i et fællesskab på tværs af Danmark og andre lande. Med tiden håber vi, at kunne søge om at få godkendt Spiritismen som et trossamfund.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.