Den første Spiritismens livsvelsignelse

Udgivet af Spiritismen Danmark

I dag fandt den allerførste Spiritismens livsvelsignelse i Spiritismens Trossamfund sted i samvær og samarbejde med vores venner og vejledere i den åndelige verden. Ritualet/seancen/begivenheden varede ca. 1 time, og vi kan fortælle, at de fra åndelig side var stærkt og kærligt til stede hos os både under planlægningen samt under hele udførelsen af livsvelsignelsen ?  Det var en stor glæde! De to Spiritismens Formidlere, som forestod livsvelsignelsen, var Christina E. C. Frank og Jens C. E. Johansen.

Livsvelsignelsen (der er personlig, er ikke det samme som en vielse) blev indledt med en kort guidet meditation af Formidlerne. Herefter fik de to medlemmer af Spiritismens Trossamfund, Dorte Brighton og Keith Sørensen, overleveret åndelige beskeder/vejledning i forbindelse med deres tro, samvær og samarbejde med det åndelige og for deres liv. Beskederne var på forhånd blevet formidlet fra medlemmernes åndelige vejleder gennem mediet Jens C. E. Johansen. Efterfølgende talte formidlerne om formålet med livsvelsignelsen og betydningen af denne samt om indholdet i Spiritismens 5 Hovedpunkter. Livsvelsignelsen sluttede af med, at der til Keith og Dorte blev sagt særligt udvalgte ord, der var blevet formidlet fra åndelig side, som gennem Formidlerne forbandt de to medlemmer med den åndelige kraft og kærlighed, hvilket skulle gavne deres udvikling som menneske (og dermed også ånd), her i deres jordiske liv. (Se billeder fra livsvelsignelsen her).

Vi er meget taknemmelige og ydmyge over for denne særlige begivenhed, som viste sig at leve til fulde op til de to medlemmers ønske og formål med livsvelsignelsen ??

Dorte Brighton Andersen og Keith Sørensen svarer meget gerne på dine spørgsmål og deler deres oplevelse med os andre. Har du spørgsmål til dem, kan du logge dig ind (opret dig evt. først som bruger (dette er gratis)) og svare dem nederst i indlægget her – eller du kan spørge dem på Facebook.


Du kan læse mere om Spiritismens Livsvelsignelse på Spiritismens Trossamfunds hjemmeside.

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.