Oplev afdøde kunstmalere male gennem mediet Florencio

Udgivet af Spiritismen Danmark

Vi har den store fornøjelse for tredje gang at få besøg af det brasilianske kunstmalermedie Florencio Anton og hans hjælpere i Aktivhuset Olsbækken, den 27. maj, kl. 13 til ca. 17.

Når Florencio går i trance, tager afdøde kunstmalere kontrol over ham og udfører deres kunstværker med oliemaling. De to gange, da ånderne malede gennem Florencio i Olsbækken, blev der malet 10-12 komplette værker på ca. 2,5 time for øjnene af de fremmødte medlemmer (se billeder her). Nogle af de afdøde malere, der malede gennem mediet, var danske Anna Ancher, Picasso, van Gogh, Matisse, Toulouse Lautrec m.fl.

Det er en ganske særlig oplevelse at overvære Florencio og åndeverdenen i samarbejde. Seancen er rolig, behagelig og foregår i lys med dejlig musik til. Du som deltager og tilskuer skal ikke gøre andet end at medbringe et åbent og positivt sind – og nyde oplevelsen, selskabet og den åndelige verdens arbejde gennem et trænet kunstmalermedie.

Når det sidste penselstrøg er sat, og Florencio er kommet ud af trancetilstanden, bliver malerierne udloddet til alle interesserede deltagere. Prisen for malerierne er mellem 1.000 og 1.500 kr. alt efter størrelse. Overskuddet fra salget af malerierne går til at drive den sociale institution Comunidade M. de Nazaré i Brasilien. Florencio og hans assistenter arbejder frivilligt, hvilket vil sige, at ingen af dem tager honorar for den tid, der bliver brugt på dette arbejde.

TILMELDING OG PRAKTISKE INFORMATIONER

Tilmelding sker ved at sende os en mail med dit fornavn og efternavn.

Arrangementet er kun for betalende medlemmer. Er du endnu ikke medlem endnu, så meld dig ind i foreningen her.

Når vi har svaret dig på din tilmelding – og såfremt der er ledige pladser – modtager du en ny mail fra os indholdende oplysninger om indbetaling af et reservationsbeløb på kr. 30,-

Først når du har indbetalt reservationsbeløbet, har du sikret dig plads. Alle reservationsbeløb bliver på arrangementsdagen samlet videredoneret til Florencio og det førnævnte sociale arbejde. Reservationsbeløb tilbagebetales ikke, hvis du efterfølgende melder afbud.

Dato: Søndag, den 27. maj, kl. 13 til ca. 17.

Sted: Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve.

Forplejning: Vi sørger for the, kaffe, vand og snacks.

Vi glæder os rigtig meget til forhåbentlig at se dig!

(Vil du vide mere om Florencio Anton og hans arbejde, klik her).

Kategorier: Indlæg

Skriv et svar