En særlig tak

Vi har med rette dedikeret en side til til ære for alle de gamle danske (og for den sags skyld udenlandske) spiritister, åndelige medier, clairvoyante og healere, der tilsammen har bidraget til den danske spiritismes udbredelse, kendskab og de resultater, vi i dag kan både se tilbage på med ydmyge øjne og se op til. For var det ikke for deres ihærdige indsats for at bringe kendskabet og nærværet til den åndelige verden tæt på den danske befolkning, så var hverken denne forening eller andre foreninger opstået.

Det er åndeverdenen der banker på mennesklivets dør. Og vi har valgt at åbne op, fordi vores nysgerrighed for “det hinsides” – at der et evt. liv efter døden – er så stor, og mange mennesker har tanken: “Hvad er meningen med livet? Når vi dør, er det så bare dét?”

Danske fysiske og mentale medier og clairvoyante har bibragt os meget viden gennem samarbejdet med den åndelige verden: Ånder der har interesse i at kontakte os mennesker med henblik på at give os forståelse for det rige liv, der leves på den “anden side” af dette jordiske liv.
Disse medier og spiritister har givet så meget af deres eget liv, stillet sig til rådighed for videnskabelige forsøg og gennemgået umådelig kritik. De har selv være nysgerrige efter at vide, undersøge, stille spørgsmålstegn og afprøve.

TAK FOR ALT I HAR GJORT OG EFTERLADT OS, FOR OS AT BYGGE VIDERE PÅ OG LADE DET KOMME TIL GAVN FOR VORES GENERATION.

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.