Det var et godt Årsmøde!

Udgivet af Spiritismen Danmark

Årets generalforsamling (Årsmøde) blev ligeledes afholdt den 5. november. Foreningens formand fremlagde sin årsberetning og informerede bl.a. om, at foreningen har 301 medlemmer, hvilket er en vækst på 33% i forhold til sidste år på samme tidspunkt.

Det fungerer godt, at vi har to former for medlemskab, hvor man enten er gratis medlem eller betalende medlem. Sidstnævnte medlemskab adskiller sig ved, at man som betalende medlem har adgang til alle foreningens arrangementer og også får 40% rabat på spiritistiske bøger fra Forlaget Bogh & Bonne. Det blev derfor besluttet på generalforsamlingen, at vi fortsætter med de to typer medlemskab og det samme kontingent på kr. 120,- pr. år for det kommende regnskabsår.

Til at bistå bestyrelsen med forslag og anbefalinger vælges der på hvert Årsmøde et Råd bestående af 2-4 personer fra foreningens medlemskreds. Dette Råd har eksisteret siden foreningens opstart, og hvert år er medlemmerne af foreningens Råd på valg. Rådet består i dag af disse medlemmer: Sanne Siw Henriksen, Selma Ambirk, Dion Licht Jensen og Torben Olesen. Vi byder Dion og Torben hjertelig velkommen i foreningens Råd. Samtidig vil vi gerne give en særlig stor tak til Nina Christensen, som har bidraget med sin indsats og engagement i flere år i Rådet. Rådet er medlemmernes talerør til bestyrelsen, så benyt jer endelig af dem til at give os feedback, idéer, jeres tanker mv.

Stemningsbillede fra årets generalforsamling

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.