Den 24/11 kl. 12.00 Klarsynsdemonstration – afdødekontakt og clairvoyance

Udgivet af Spiritismen Danmark

24. november, kl. 12-15
Klarsynsdemonstration - afdødekontakt og clairvoyance

Efter generalforsamlingen (kl. 09.30-11.30) afholder vi årets sidste foreningsarrangement omhandlende afdødekontakt og clairvoyance. 

Det særlige ved dette arrangement er, at vi får besøg af tre mentale medier, som ulønnet og frivilligt stiller sig til rådighed for den åndelige verden, hvor de vil formidle hilsner, beskeder og budskaber fra vores kære afdøde, venner og hjælpere i den åndelige verden til os medlemmer. Hvem og hvor mange beskeder og ånder, der kommer igennem til os på dagen, styres udelukkende af den åndelige verden, og vi sætter stor pris på vores timer sammen.

Det unikke ved vores forening er, at det er et mødested, hvor vi samles for at lære, for at udvikle os, for at opnå indsigter, dele erfaringer og blive inspireret af hinanden – og samtidig øve os i at kommunikere med den åndelige verden. Vi er derfor meget taknemmelige for, at de mentale medier vil berige os med at stille sig op/frem og gøre deres bedste for at skabe kontakt til ”den anden side” og videregive den åndelige kommunikation, som sker på dagen. Du som deltager hjælper denne kontakt på vej ved at bidrage med et positivt sind, god energi og masser af glæde og taknemmelighed.

Vi afholder to seancer med indlagt pause. Ved 1. seance er det Greta Andersen, der formidler. Greta afsluttede sin uddannelse i mental medieskab i 2016 og har efterfølgende deltaget i flere kurser. Greta har allerede beriget foreningen Spiritismen Danmark i flere år ved at udøve afdødekontakt og clairvoyance i plenum samt facilitere arbejdsgrupper, når vi afholder workshop i det mentale medieskab, som er et særskilt foreningsarrangement.

Ved 2. seance er det Terriik Pharell Karlsen og Chila Yunai, der sammen stiller sig til rådighed for formidle budskaber. I 2019 blev Terriik uddannet clairvoyant med speciale i parterapeutisk clairvoyancevejledning. Terriik har klinik, hvor han tilbyder clairvoyance, healing og formidling om sundhed. Chila er færdiguddannet clairvoyancevejleder i 2020. Chila er oprindelig uddannet arkitekt og indretningsarkitekt med speciale i farvers påvirkning af krop og psyke. 

Mediernes arbejde med at formidle hjælp og oplysning fra den åndelige verden plejer at ske lige så frit, smukt og bevægende som sommerfuglen, som er et symbol på ”sjælens rejse”, og vi glæder os meget til at tage godt imod dem.

Sommerfuglens spiritistiske symbolik

Vidste du, at oldtidens græske og romerske filosoffer opfattede sommerfuglen som symbol på sjælen, og derfor ses afbildninger af pupper og sommerfugle på gravsten fra dengang og også i dag? (bl.a. på Assistent Kirkegården i København N.)

Sommerfuglen er et symbol på vores sjælsudvikling og menneskelige udviklingsproces, fordi dette kan sidestilles med sommerfuglens tre udviklingsfaser fra larve, til puppe og til sommerfugl. Vi udvikler os – ligesom larven oplever medgang og tryghed i sit hylster, og som puppe må kæmpe for at frigøre sig fra hylsteret ved at øve, befrie og realisere sig selv for at blive til en sommerfugl, der flyver let, elegant og undersøgende.

Sommerfuglen er også et symbol på at give slip i livet for at komme videre til næste udviklingsfase. F.eks. ved en persons død kan sommerfuglens smukke vinger illustrere sjælens befrielse fra sit jordiske hylster, som er en adskillelse fra kroppen, symboliseret som puppe. Sjælen anses for at flyve bort og videre fra legemet i form af en sommerfugl til næste sjælelige udvikling…

Dette er en smuk og tankevækkende symbolsk beskrivelse, hvilket kan kendetegne vores tætte og parallelle forhold til den åndelige verden, som er vores hjem, og hvor mange af vores åndelige venner, familiemedlemmer og hjælpere bor. Vi glæder os derfor meget til foreningsarrangementet den 24. november, hvor vi sammen bygger bro mellem den jordiske og åndelige verden.

Tidspunkt
Søndag, den 24. november 2019, kl. 12.00-15.00 (ca).

Vi byder dig velkommen fra kl. 11.30, og vi går i gang kl. 12.00, hvor vi starter med en kort, enkel guidet meditation.

Sted
Aktivhuset Olsbækken, Olsbæk Strandvej 43, 2670 Greve.

Parkering
Kun på de afmærkede arealer (ikke på græsset)

Vi sørger for kaffe, te, postevand, nødder og småkager.

Der er køleskab, hvis du har brug for selv at medbringe mad.

Vi har åbnet for tilmelding, og du tilmelder dig arrangementet via Spiritismen Danmarks NemTilmeld – klik her.

Vi åbner for tilmelding den 28/9 kl. 12.00

Det er gratis for dig at deltage som kontingent-betalende medlem af foreningen.

Et medlem kan kun tilmelde sig selv.

Vil du have en ledsager med, skal vedkommende ligeledes være medlem af foreningen samt have betalt årskontingent. Herefter kan vedkommende tilmelde sig arrangementet på samme måde som du.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.