Audio / video

Jette Harthimmer har lavet et podcast med det fysiske medie Jens C. E. Johansen. Hør Jens fortælle hvad fysisk medieskab er, hvordan han selv kom ind til det, hans egne oplevelser og erfaringer, hvad ånderne kan “bidrage” med i fysisk medieskab m.m.

Interviewet er fra 2013..

.
________________________________________

.

Optagelse af direkte stemme (åndens materialiserede stemme) fra en fysisk seance omkring 1950 med mediet Einer Nielsen og med Rigmor Lepper som seanceleder. Ånden vi hører tale hedder doktor Thorvald Thorson, som var ven af Einer Nielsen og H. E. Bonne. Bl.a. disse tre herrer arbejdede tæt sammen inden for spiritismen og det fysiske medieskabsarbejde, da de alle tre levede på Jorden. Man kan læse om deres arbejde og venskab i blandt andre Einer Nielsens bøger (Mellem mennesker og ånder & Vejen mellem himmel og jord) og H. E. Bonnes bog (Livet og åndeverdenen).
Sommerlandet, som omtales af ånden Thorson, er et af de åndelige planer, hvor lysere og gode ånder kommer til, når de som mennesker dør fra Jorden. I Sommerlandet bærer mange ånder den blå dragt. Den lyseblå dragt bæres af præsteskabet, den mørkeblå af den religiøse stand. De ånder der bærer den kornblå dragt bliver sjældent inkarneret på Jorden.

________________________________________

.

Optagelse af direkte stemme (åndens materialiserede stemme) fra en fysisk seance omkring 1950 med mediet Einer Nielsen og med Rigmor Lepper som seanceleder. Ånden vi hører tale hedder Astrid.
.

________________________________________

.

 

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.