Afdøde fysiske medie Einer Nielsen bringer hilsen fra nyligt afdød pige

Udgivet af Spiritismen Danmark

Lige før jul under en privat fysisk seance med Enhedscirklen i København kom der en uventet og personlig hilsen fra det afdøde tidligere fysiske medie Einer Nielsen, gennem trancetale på Enhedscirklens medie. Einer Nielsen siger:
“Julen er sådan en smuk tid. For kærlighed favner alle dem, der vil. Jeg skænker særligt tanke med hjælp for dem, som er trængt, for de har det svært. Og så sender jeg mine tanker fra jer, hvis jeg må, og videre til dem. (Cirkeldeltagerne giver deres accept). Tak, for så når det samtidig jer. Må guds kærlige væsen være med jer, jeres familier her i julen. Næste gang vi ses, er det et nyt år, der tages hul på. Også for os er udfordringerne store og glædelige. Og Merete hun hilser mange gange. Merete hilser mange gange!

Efterfølgende taler deltagerne om dette og griner lidt af det, idet ingen af dem kender en “Merete”, der er død.
Men det skulle vise sig, at det kom der svar på allerede tre timer senere, efter at en af cirkeldeltagerne er kommet hjem. Deltageren får af sin kone “D” at vide, at “D” selvsamme dag havde besluttet sig for at tage med til en begravelse den efterfølgende dag for at støtte sin veninde, som lige havde mistet sin storesøster. Storesøsteren hed… Merete.

Det er så vidunderligt, når dette sker. Når ånderne fysisk – eller mentalt – kan bringe gode hilsner til os, også selvom det (som her var tilfældet) ikke var ånden selv men en ven, der gav beskeden videre til de efterladte.

Einer Nielsen er blandt andre tilknyttet Enhedscirklen. Men det er ikke blot i denne cirkel, at han samt andre udøvende ånder, hjælper med udviklingen af medieskabet. Fra åndelig side bliver der arbejdet med os rundt omkring i verdenen. De ser ingen grænser og ønsker blot, at vi lærer at arbejde sammen, støtte og hjælpe hinanden.

Kategorier: Indlæg

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.