Ånden Dr. Fritz gav 70 medlemmer åndelig healingskirurgi gennem mediet

Udgivet af Spiritismen Danmark

Søndag den 28. maj modtog ca. 70 mennesker åndelig healingskirurgi af ånden Dr. Adolph Fritz gennem det brasilianske medie Roberto Barbosa.

De fremmødte medlemmer af foreningen fik meget ros af Dr. Fritz, fordi vi stillede nysgerrige og afklarende spørgsmål til ham for at få indsigt og forstå, hvorledes et ikke-fysisk kirurgisk indgreb udført i vores åndelige krop foregår og virker med effekt i vores fysiske krop.

Tænk, at vi kan få denne hjælp og behandling fra åndeverdenens side. Vi er dybt taknemmelige, ydmyge og positive undrende over, at dette virkelig kan lade sig gøre.

En stor tak til alle de jordiske frivillige hjælpere til Roberto – og en stor tak til åndeverdenens læger og hjælpere. Behandlingsforløbet har sat mange tanker og refleksioner igang…

Det er naturligvis interessant efterfølgende at undersøge i hvilken grad behandlingerne har hjulpet. Eftersom vi fik information med hjem om, at vi de fire efterfølgende torsdage vil få åndeligt besøg som led i behandlingen, finder vi det mest rigtigt først efter fire uger at få respons fra jer, som modtog behandling. Hvis du deltog i arrangementet, modtager du derfor en mail fra os om ca. tre uger indeholdende en kort undersøgelse, som kan besvares anonymt, om som vi rigtig meget håber, du vil være med til at besvare, så vi kan få en form for overblik over behandlingseffekt gennem denne interessante åndelige healingskirurgi ❤️

Kategorier: Indlæg

0 Kommentarer

Skriv et svar

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.